Tekninen asiantuntija reititinratkaisujen asiakastukeen ja projektitehtäviin

Oletko kiinnostunut tietoverkoista ja tietoliikenteestä? Pärjäätkö muuttuvissa tilanteissa ja haluat työskennellä myös asiakasrajapinnassa? Etsimme nyt teknistä asiantuntijaa reitinratkaisujen asiakastukeen ja projektitehtäviin Espooseen. Huomioithan, että aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön löydyttyä – hae tehtävään jo tänään!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista teknistä asiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Goodmill Systems Oy.
TYÖNKUVA

Asiakasyrityksemme Goodmill Oy on erikoistunut reititinratkaisuihin, joiden avulla pystytään toteuttamaan laajakaistaisia verkkoyhteyksiä erittäin vaativiin liikkuviin sovelluksiin, esimerkiksi hälytysajoneuvoihin, juniin ja muihin kulkuneuvoihin.

Tässä tehtävässä toimit teknisessä asiakastuessa auttaen Goodmillin asiakkaita heidän ongelmatilanteissaan. Saat päivittäin asiakkailta sähköpostilla yhteydenottoja, joiden ratkaiseminen kuuluu sinulle. Goodmill Oy on globaali toimija, joten suuri osa heidän asiakkaistaan on ulkomailla, joten kommunikointi on pääsääntöisesti englannin kielellä. Tehtävä pitää sisällään myös projektiluonteisia asiantuntijan tehtäviä ja voi sisältää 2-3 matkustuspäivää kuukaudessa. Osaamisesi kehittyessä pääset myös mukaan testaukseen.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tekninen asiakaspalvelutuki
  • Projektien tekninen käynnistys, asiakaskoulutus ja tuki ulkomailla.
  • Tuoteominaisuuksien testaaminen ja verifiointi
  • Teknisten dokumenttien kirjoittaminen.

Oletko kiinnostunut työskentelemään globaalissa yrityksessä vastuullisessa ja haastavassa työtehtävässä? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa alan todelliseksi ammattilaiseksi sekä mahdollisuuden rekrytointiin sopimuksen aikana.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto ja on suuntautunut opinnoissaan esimerkiksi tietoliikenteeseen tai tietoverkkoihin. Etsimällämme hakijalla on ymmärrys IP-tasosta ja perustietoliikennelaitteiden toiminnoista (palomuurit, reitittimet, kytkimet). Toivon mukaan sinulla on myös edellytykset selvittää ja korjata IP-tason ongelmia. Tehtävässä menestymisen kannalta on suuri etu, jos viihdyt linux-ympäristössä ja sinulla on perus skriptaustaidot. Tämän lisäksi kommunikoit erinomaisesti englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Korkeakoulututkinto (AMK/DI)
  • Ymmärrys IP-tasosta
  • Englannin kielen taito
  • Kokemusta Linux-ympäristöstä sekä skriptauksesta

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrys 3G- ja LTE-verkoista tai virtuaaliympäristöistä varsinkin WMwaresta. Myös suomen, ranskan tai arabian kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Kesäkuun alussa.

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk, työsuhteen aikana henkilöllä on mahdollisuus rekrytoitua Goodmill Oy:lle

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.4.2016

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tekninen-asiantuntija-reititinratkaisujen-asiakastukeen-ja-projektitehtaviin/14970084

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi(http://candidate.service@academicwork.fi/). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi (http://www.academicwork.fi/).

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme Goodmill Oy on erikoistunut reititinratkaisuihin, joiden avulla pystytään toteuttamaan laajakaistaisia verkkoyhteyksiä erittäin vaativiin liikkuviin sovelluksiin, esimerkiksi hälytysajoneuvoihin, juniin ja muihin kulkuneuvoihin. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Espoossa. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.goodmillsystems.com