Tekninen Junior konsultti järjestelmäimplementoinnin projekteihin Helsinkiin

Oletko hiljattain valmistunut tai jo hieman aiempaa työkokemusta omaava IT-alan osaaja? Onko sinulla aiempaa tuntemusta ohjelmoinnista tai konfiguroinneista esimerkiksi opintojen tai työelämän parista? Asiakasyrityksemme etsii nyt teknistä Junior konsulttia vakituiseen tehtävään Helsinkiin! Jos haluat päästä kehittymään monipuolisten asiakasimplementointiprojektien parissa, osana osaavaa tiimiä, hae tehtävään jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior konsulttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet osallistumaan yritysten toimintojen digitalisointiin tähtääviin asiakasprojekteihin. Asiakastoteutusprojektit voivat koskea esimerkiksi asiakasyritysten kuten vakuutusyhtiöiden tai pankkien toiminnan sähköistämistä. Tehtäväsi on osallistua asiakasprojektien toteutukseen tehden yksittäisiä komponentteja ja teknisiä asiakasspesifejä toteutuksia. Työtehtäväsi koostuvat pääosin konfiguroinnista, mutta tulet myös työskentelemään määrittelyn sekä ohjelmoinnin parissa (.NET ja VBS) sekä tarvittaessa toimimaan teknisenä tukena. Tulet työskentelemään kokeneemman työntekijän tukemana, osana 13 hengen tiimiä.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Yksittäisten komponenttien ja teknisten toteutusten tekeminen asiakasprojekteihin liittyen
- Konfigurointi ja pienimuotoinen ohjelmointi sekä skriptaus (.NET ja VBS)
- Määrittely sekä toteutus asiakkaan tarpeiden mukaisesti
- Teknisenä tukena toimiminen
Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistaan monipuolisten asiakastoteutusprojektien parissa, osaavan tiimin tukemana. Asiakasyrityksemme on mielenkiintoisella toimialalla ja on yksi alan johtavia digitaalisen transformaation asiantuntijoita.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai jo hieman kokemusta omaava IT-alan osaaja. Sinulla on ainakin hieman VBS/.NET -tuntemusta sekä ymmärrystä ohjelmoinnista ja reaalitietokannoista esimerkiksi opintojen tai omien projektien parista. Olet hyvä ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia ja ymmärrät eri asiakkaiden toteutuksiin liittyviä tarpeita. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. Aiempaa kokemusta tärkeämpää tehtävässä on reipas asenne ja vahva halu oppia uutta!

Etsimällämme henkilöllä on:
- Tehtävään soveltuva IT-alan koulutustausta (AMK tai yliopisto)
- Hieman aiempaa kokemusta ohjelmoinnista/skriptauksesta esimerkiksi opintojen tai henkilökohtaisten projektien parista
- Tuntemusta Microsoft-teknologioista
- Hyvä ongelmanratkaisukyky sekä kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita
- Positiivinen ja reipas asenne työntekoon
- Sujuva suomen sekä englannin kielen taito.
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 14.11.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on taloushallinnon prosesseihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Heidän toimitilansa sijaitsevat Helsingissä, hyvien kulkuyhteyksien päässä.