Tekninen konsultti kansainväliseen konserniin IFS Finland Oy:lle

Etsimme asiakasyrityksellemme IFS Finlandille asiakaslähtöistä teknistä konsulttia työskentelemään jatkuvasti kehittyvän tuotteen pariin Turkuun. Tehtävä avaa sinulle ovet konsultoinnin maailmaan ja mahdollisuuden kehittyä tekniseksi asiantuntijaksi alansa johtavassa toiminnanohjausjärjestelmiä tuottavassa yrityksessä. Lue lisää ja hae heti, sillä aloitamme haastattelut heti sopivan henkilön haettua tehtävään.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista teknistä konsulttia Turkuun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen IFS Finland Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Yrityksen oma järjestelmä, IFS Applications, on yksi yhtenäinen tuote, jossa eri osa-alueiden ratkaisut yhdistyvät täyden toiminnallisuuden tarjoavaksi komponenttipohjaiseksi ERP-ohjelmistoksi. Tässä positiossa tulet työskentelemään teknisenä konsulttina eri asiakasprojektien parissa.

Pääasiallisiin tehtäviisi tulee työsuhteesi alussa kuulumaan IFS Applications -järjestelmän teknisten komponenttien ja palvelimien asennukset ja konfigurointi sekä asiakaskoulutukset. Näin autat työssäsi löytämään sopivia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävään kuuluu myös projektien tekninen dokumentointi sekä järjestelmän virhetilanteiden selvittäminen ja virhekorjausten asentaminen.

Osaamisesi karttuessa tehtävänkuvasi laajentuu kattamaan koko projektinketjun alkaen teknisten komponenttien ja palvelemien määrittelystä. Tehtävässä on mahdollista kehittyä projektipäälliköksi asti. IFS on suuri kansainvälinen konserni, joka tarjoaa työntekijöilleen hyvät etenemismahdollisuudet monipuolisen, haastavan ja kehittyvän tuotteen parista. Osa perehdytyksestäsi järjestetään Tampereella ja tukenasi Turussa tulee toimimaan IFS:n asiantunteva tiimi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on uransa alkuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut tietojenkäsittelytieteiden maisteri. Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista Windows-käyttöjärjestelmästä. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen sekä kykenet tarvittaessa itsenäiseen työskentelyyn. Kestät hyvin kiireellisten aikataulujen paineen ja sinulla onkin hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Sinulta löytyy myös B-ajokortti mahdollisia asiakaskäyntejä varten. Tehtävä edellyttää lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva korkeakoulutausta (esimerkiksi tietojenkäsittelytiede)
  • Osaamista Windows-käyttöjärjestelmästä koulutuksen tai/ja työkokemuksen kautta
  • Kyky itsenäiseen työskentelyyn
  • Oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen työnote
  • B-ajokortti
  • Sujuva suomen sekä englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista Oraclesta tai/ja muista tietokannoista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Turku
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 4.9.2017

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tekninen-konsultti-kansainvaliseen-konserniin-ifs-finland-oylle/14993019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

IFS Finland Oy Ab on osa kansainvälistä IFS AB:ta. IFS kehittää ja tarjoaa IT-palveluita valituille bisnesaloille. Heidän tyypillisiä asiakkaitaan ovat suuret ja keskisuuret teollisuusyritykset, joilla on paljon kansainvälistä liiketoimintaa. IFS Applications™ on yhtenäinen, integroitu tuote, joka tukee liiketoiminnan neljää ydinprosessia; huolto- ja palvelutoimintoja, tuotantoa, projektihallintaa ja toimitusketjun hallintaa. IFS Applications on kattava ERP-ratkaisu, joka vastaa kaikkiin yrityksen kaikkiin liiketoimintatarpeisiin. IFS Applications -järjestelmää voidaan käyttää maailmanlaajuisesti ja sen helppokäyttöisen ohjelmiston avulla voidaan vastata teknologian ja liiketoiminnan muutoksiin – jopa ennakoida niitä – jolloin pysytään askel edellä kilpailijoita.

IFS on perustettu vuonna 1983 ja tällä hetkellä yhtiöllä on yhteensä 3 300 työntekijää. Suomessa IFS Finland työllistää noin 70 henkeä.