Testaaja automaatioprojektien pariin pääkaupunkiseudulle!

Etsitkö mahdollisuutta kehittyä testauksen huippuammattilaiseksi? Onko sinulla aiempaa IT-alan työkokemusta esimerkiksi harjoittelun tai kesätöiden kautta? Etsimme nyt innokasta uransa alkuvaiheessa olevaa testaajaa monipuolisten ja mielenkiintoisten projektien pariin pääkaupunkiseudulle. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja työskennellä osana kansainvälistä ja arvostettua yritystä. Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Kuvaus

​Academic Work etsii kokoaikaista testaajaa asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle.

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työtehtävä

​Tässä tehtävässä tulet työskentelemään testaajana vaihtelevien ja monipuolisten asiakasprojektien parissa yhdessä alan kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Projektit voivat olla esimerkiksi julkishallinnon tai finanssialan toimeksiantoja ja tulet pääsääntöisesti työskentelemään yhdessä projektissa kerrallaan. Tyypillinen projekti on kestoltaan noin vuoden mittainen. Ympärilläsi tulee työskentelemään noin 30 hengen osaava ja ammattitaitoinen tiimi, joten emme oleta sinun olevan alan ammattilainen. Edellytämme kuitenkin intoa kehittyä huippuosaajaksi!

Tiimissä on käytössä seuraavat teknologiat: Python, Java, Robot Framework, UFT, Selenium ja iMeter.

​Tämä tehtävä on erinomainen mahdollisuus sinulle, joka haluat työskennellä vaihtelevien testausprojektien parissa eri toimialoilla. Pääset työskentelemään osana kansainvälistä ja suurta konsernia, joka tarjoaa erinomaiset etenemismahdollisuudet omat kiinnostuksesi huomioon ottaen.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta ja omaat jo hieman aiempaa IT-alan työkokemusta esimerkiksi kesätöiden tai harjoittelun kautta. Arvostamme suuresti ohjelmointikokemusta Python tai Java kielillä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, innokas ja aktiivinen työote sekä ennen kaikkea motivaatiota kehittyä testauksen huippuammattilaiseksi. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Relevantti koulutustausta

  • Aiempaa kokemusta IT-alalta esimerkiksi ohjelmoinnin parista

  • Aito halu kehittyä testauksen parissa

  • Innokas ja aktiivinen työote

  • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Lisäksi suureksi eduksi katsotaan, mikäli sinulla on kokemusta Security-testauksesta tai omaat ISTQB Foundation sertifikaatin.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Pääkaupunkiseutu, sovittaessa myös Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Hae täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/testaaja-automaatioprojektien-pariin-paakaupunkiseudulle/15015133

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

​Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

​Asiakasyrityksemme kuuluu Suomen johtavien ohjelmistoyritysten joukkoon ja tarjoaa näköalapaikan huipputeknologian parissa.