Testauspyyntö: Mozvoikko (Fedora 15 ja 16)

Olen lähettänyt Fedora 15:n ja 16:n updates-testing-pakettivarastoihin suomen kielen Firefox- ja Thunderbird-oikolukulaajennuksesta Mozvoikosta uuden 2.0-version. Tämä uusi versio on kokonaan JavaScript-koodia ja toimii myös Thunderbirdissä, toisin kuin aiempi versio. Pyytäisin nyt testausapua, että tietäisin että päivitykset menevät oikein ja laajennus toimii. Uuden Mozvoikko-paketin voi asentaa komennolla:

Fedora 14:lle en lähtenyt tätä muutosta tekemään, koska sille on tukea enää kolmisen viikkoa. Thunderbirdissä laajennus ei toimi aivan kunnolla Thunderbirdissä olevan bugin vuoksi. Kirjoitusasetuksista tai kirjoitusikkunan Oikoluku-pudotusvalikosta ei löydy suomen kieltä, mutta kirjoitusikkunassa hiiren kakkospainikkeella napsauttamalla pystyy valitsemaan suomen.

Päivitin Fedora 16:een updates-testingistä itselleni Mozvoikon ja Firefoxin uudet versiot. Näyttäisi ainakin tuo yhdistelmä toimivan ihan odotetulla tavalla.

Minäkään en havainnut mitään ongelmia. Fedora 15, Firefox 7.0.1, Thunderbird 7.0

Kiitos teille testaamisesta. Fedorassa on yleensä nykyään niin, että viikon testausajan jälkeen paketin voi siirtää vakaisiin päivityksiin ja kahden viikon kuluttua tulee ensimmäinen muistutus siitä että paketti on edelleen testauksessa. Ajattelin varmuuden vuoksi odottaa tämän paketin kanssa sen kaksi viikkoa, ellei sitten Firefoxiin tule ennen sitä turvallisuuspäivitystä, jolloin tuo uusi oikolukupaketti menisi kyllä sopivasti siinä mukana.

Kokeilin firefoxissa ja thunderbirdiässä (mozvoikko-2.0-3.fc16.noarch) vaihtaa kieltä suomesta englantiin käyttämällä hiiren oikeaa nappulaa tai menua. Molemmilla tavoilla Englanti näkyy kielivalinnoissa, mutta jostain syystä en saanut sitä päälle.
Onko muilla samaa ongelmaa?

Tämä on tunnettu ongelma, joka on korjattu paketissa mozvoikko-2.0.1-1. Sen pitäisi jo olla vakaissa Fedora-päivityksissä tarjolla.