Testiautomaatio-osaajia vakituiseen työsuhteeseen, Nextcon Oy

Oletko kiinnostunut testauksesta ja skriptauksesta? Onko sinulla kova halu oppia uutta, etkä pelkää haasteita? Etsimme tarkkaa ja kunninhimoista henkilöä toteuttamaan laadukasta ja ammattitaitoista tulosta. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissa. Lue lisää tehtävästä ja hae ilmoituksessa olevan linkin kautta!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaisia Testiautomaatio-osaajia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Nextcon Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi.

Työtehtävä

Testiautomaatio-osaajan pääsääntöinen toimenkuva sisältää ohjelmistotestausta, skriptausta, testausympäristöjen toteuttamista, virheenkäsittelyä sekä tikettien käsittelyä. Tehtävässä toimitaan suurimmaksi osaksi Nextconin asiakkailla konsulttina erilaisissa projekteissa sekä ollaan päivittäin asiakaskontaktien kanssa tekemisissä.

Työtehtäviin kuuluu:

 • Ohjelmistotestaus
 • Skriptaus
 • Testausympäristöjen toteutus
 • Virheenkäsittelyä ja tikettien käsittelyä

Tehtävä sopii henkilölle, joka haluaa päästä työskentelemään mielenkiintoisten ja haastavien projektien parissa. Asiakkaamme tarjoaa kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut mm. oman vuotuisen koulutusbudjetin, jonka voi käyttää joustavasti itsensä kehittämiseen ja kouluttamiseen. Useissa asiakasprojekteissa on mahdollisuus sovittaa työ ja vapaa-aika joustavasti omien aikataulujen mukaisesti.

Etsimämme henkilö on

Etsimämme henkilö omaa tietoteknisen koulutustaustan. Tärkeintä meille on kuitenkin osaaminen sekä harrastuneisuus ja halu kehittää ammattitaitoaan eteenpäin. Odotamme hakijalta kiinnostusta testausautomatioon ja relevanttia kokemusta testauksesta ja/tai ohjelmoinnista. Lisäksi toivomme, että etsimällämme henkilöllä on osaamista testausautomaatiotyökaluista, etenkin RobotFrameworkista. Etuna nähdään myös Python-osaaminen. Työssä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä asiakaslähtöisyyttä, sillä tehtävään valittu henkilö tulee toimimaan asiakasrajapinnassa ja edustaa Nextconia. Arvostamme työotteeltaan tarkkaa, kunninanhimoista ja oma-aloitteista tekijää.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tietotekninen koulutustausta
 • Kokemusta ohjelmistotestaamisesta
 • Osaamista testausautomaatiotyökaluista, erityisesti RobotFramework
 • Kokemusta testausympäristöjen toteuttamisesta ja näyttöä osaamisesta myös käytännön tasolla
 • Hyvät yhteistyötaidot ja asiakaslähtöinen asenne
 • Työotteeltaan tarkka, kunninanhimoinen ja oma-aloitteinen
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös kokemus Jenkins automaatio- ja kehitysalustaratkaisun käytöstä testausautomaatiossa sekä Python-ohjelmointitaitoa. Lisäksi aikaisempi kokemus konsulttityöstä ja halu tuoda omia ajatuksia ja ideoita esiin nähdään plussana.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Nextcon Oy on vuonna 2004 perustettu suomalainen, teknologia- ja toimialariippumaton liiketoimintamuotoilun asiantuntijayritys. He tarjoavat asiakkailleen laadukkaita liiketoiminnan ja johtamisen palveluita. Nextcon Oy:n riveissä on huippuosaajia ja vuosikymmenten kokemus yhdistettynä uusimpaan teknologia- ja menetelmäosaamiseen. Työskentelytavat perustuvat yrityksen arvoihin: luottamukseen, kunnioitukseen ja aitouteen sekä intohimoon työtä kohtaan.