Tiedonhallintaharjoittelija CSC:lle kesäksi!

Haluatko kesätyön, jossa pääset haastamaan itsesi, kokeilemaan, keksimään ja innostumaan? Haemme tiedonhallintaharjoittelijaa CSC:lle asiakastietohallinnon tehtäviin kesäksi. Toivomme hakemaltamme henkilöltä aikaisempaa osaamista tiedonhallinnasta sekä tietokannoista. Tässä tehtävässä pääset oppimaan työn ohella ja toivommekin että sinulla on uskallusta tarttua uusiin haasteisiin. Jos tunnistit itsesi, jatka lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii tiedonhallintaharjoittelijaa CSC:lle Espoon Keilarantaan!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan CSC:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä toimenkuvaasi kuuluu asiakastietohallinnon tiedonhallintatehtävissä työskentely. Työtehtäväsi tulee vaatimaan sinulta tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Tulet saamaan tehtävään selkeän perehdytyksen ja tiimisi tulee tukemaan sinua koko harjoittelujakson aikana.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Asiakastietohallinnon tiedon eheyden tarkistaminen ja korjaaminen
 • Raporttien laatiminen
 • Identiteetinhallintatiimin tukeminen tietojärjestelmien ylläpidossa ja kehittämisessä

Tehtävä sopii sinulle joka olet korkeakouluopiskelija ja etsit uusia oppimismahdollisuuksia ja haasteita. CSC tarjoaa monipuolisesti mielenkiintoisia työtehtäviä, sekä henkilöstöetuina joustavan työaikajärjestelyn, sekä monipuoliset tuetut liikunta-, virkistys ja harrastusmahdollisuudet.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on opiskelija soveltuvalla ICT-alan koulutustaustalla, esimerkiksi tietojenkäsittelytieteistä. Etsimällämme henkilöllä on aitoa motivaatiota ja kiinnostusta oppia uutta ja analyyttinen ote työhön.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Soveltuva korkeakouluopintotausta
 • Hyvät tietojenkäsittely- ja taulukkolaskentataidot (Excel)
 • Motivaatio ja kiinnostus oppia uutta
 • Erinomaiset yhteistyötaidot
 • Analyyttinen ja tarkka työskentelyote
 • Hyvä suomen ja englanninkielentaito
  Eduksi katsotaan myös Linux-ympäristön tuntemus.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tiedonhallintaharjoittelija-csclle-kesaksi/15002273

Aloitus: Toukokuu 2018

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 1.5.–1.8.2018

Paikka: Keilaranta, Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.2.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Suomalainen tutkimuksen, koulutuksen, kulttuurin ja julkishallinnon ICT-osaamiskeskus CSC on valtion ja korkeakoulujen omistama, voittoa tavoittelematon erityistehtäväyhtiö. Tarjoamme ja kehitämme korkeatasoisia ICT-palveluja, niin että asiakkaamme voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle. Harjoittelijana ja kesätyöntekijänä pääset haastamaan itsesi sekä kokeilemaan, keksimään ja innostumaan. Samalla tutustut ICT-alan työtehtäviin asiantuntijaympäristössä ja olet mukana rakentamassa palvelujamme. Tarjoamme monipuolisesti mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa ilmapiirissä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet. CSC:llä työkaverisi ovat mukavia, työstään innostuneita ja mieleltään uteliaita, alansa vankkoja asiantuntijoita.