Tietohallintopäällikkö Tampereelle

Oletko vastavalmistunut tai valmistumassa oleva IT-alan moniosaaja, joka etsii motivoivaa ja vastuullista tehtävää? Etsimme nyt tietohallintopäällikköä mielenkiintoisiin tehtäviin Tampereelle. Vastaat Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ICT-ratkaisusta ja niiden kehittämisestä mukavassa työyhteisössä. Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden päästä vaikuttamaan säätiön ICT-ratkaisuihin ja kehittämään omaa osaamistasi.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ICT-vastaavaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Kehitysvammaisten Palvelusäätiöön. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Työskentelet säätiön ICT-ratkaisuiden ja niiden kehittämisen parissa itsenäisesti. Vastaat kustannustehokkuudesta, verkon hallinnasta ja siihen liittyvistä hankinnoista sekä asennustöiden koordinoinnista. Hallinnoit ja kehität verkkoalustoja (esim. SharePoint) sekä mobiililaitteiden käyttöä osana ICT-ratkaisuja. Teet yhteistyötä ulkoisten kumppaneiden kanssa, pidät sisäiselle henkilökunnalle koulutuksia ja kirjoitat ohjeistuksia eri järjestelmien käyttöön liittyen. Lisäksi vastaat säätiön tietoturva-asioista.

Tämä positio on organisaatiossa täysin uusi, joten pääset vahvasti vaikuttamaan ICT-puolen ratkaisuihin ja kehittämään niitä omien näkemyksiesi mukaan. Voit myös vaikuttaa tehtävänkuvaasi ja pääset luomaan omat toimintatavat. Säätiöllä on ulkoistettu mikrotukiosasto, joten toimenkuvaasi ei kuulu tekninen neuvonta.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • ICT-ratkaisujen hallinnointi ja kehittäminen
  • verkon hallinta ja hankinnat
  • verkkoalustojen (esim. SharePoint) hallinnointi ja kehittäminen
  • yrityksen tietoturvasta vastaaminen
  • ICT-koulutukset ja ohjeistukset

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden työskennellä viihtyisässä organisaatiossa mielenkiintoisten projektien parissa. Tässä työssä pääset vaikuttamaan asioihin ja mielipiteitäsi kuunnellaan aidosti. Palvelusäätiössä on ollut jo pitkään korkea työhyvinvointi ja hyvät työsuhde-edut.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Olet esimerkiksi IT-tradenomi ja haet vakituista alan työpaikkaa. Emme vaadi kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta katsomme kokemuksen teknisessä tuessa työskentelystä eduksesi. Mietit mielelläsi ratkaisuja ja tuot esiin kehitysideoita ja ehdotuksia.

Tärkeää on, että sovellut tiimityöskentelyyn ja sinulla on sujuva suomen kielen osaaminen. Tehtävänkuvaan kuuluu neuvotteluita, koulutuksien pitämistä ja ohjeistuksien laatimista, joten edellytämme hyviä suullisia ja kirjallisia kommunikaatiotaitoja. Tiimiin sopii parhaiten persoonaltaan ulospäinsuuntautunut, avoin ja positiivinen persoona.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan tutkinto (esim. tradenomi) tai opintosi ovat loppusuoralla
  • ongelmanratkaisukykyä
  • hyvät kommunikaatiotaidot suullisesti ja kirjallisesti
  • positiivinen ja ulospäinsuuntautunut persoona
  • sujuva suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa.

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tietohallintopaallikko-tampereelle/14988006

Aloitus: Elo-syyskuussa

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pinninkatu 51, 33100 Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.5.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen, Kehitysvammaisten Tukiliiton vuonna 1992 perustama valtakunnallinen palveluiden kehittäjä ja tuottaja. Tavoitteemme on löytää yksilöllisiä ratkaisuja ja luoda laadukkaita palvelumalleja erityisiä tarpeita omaavien ihmisten ja heidän läheistensä tueksi. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö toimii yhteistyössä alan järjestöjen, palveluntuottajien ja muiden toimijoiden kanssa. Se on aktiivisessa vuorovaikutuksessa niin valtakunnallisten, alueellisten kuin paikallistenkin toimijoiden kanssa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.