Tietokanta-asiantuntija Helsinkiin

Haemme vastavalmistunutta tai jo kokeneempaa Tietokanta-asiantuntijaa työskentelemään Softsysille, joka tuottaa räätälöityjä tietokonepohjaisia materiaalinohjausjärjestelmiä teollisuuden yrityksille. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo kokemusta SQL-tietokantojen parissa ja olet jo oppinut hyvin jotain proseduraalista tietokanta-kieltä, kuten esim. T-SQL työn tai harjoittelun kautta. Mikäli haluat kehittyä monipuolisessa ja vastuullisessa tehtävässä tiimissä, joka koostuu alansa rautaisista ammattilaisista, lähetä meille hakemuksesi, sillä haluamme kuulla sinusta lisää.

KUVAUS
Academic Work etsii Tietokanta-asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Softsys.

TYÖTEHTÄVÄ
Tulet toimimaan tietokanta-asiantuntijana yrityksessä, joka tuottaa ja ylläpitää kriittisiä räätälöityjä varasto- ja keräilyohjausjärjestelmiä valmistavan teollisuuden yrityksille. Tulet roolissasi keskittymään sovellusten tietokantojen sisäisen ohjelmalogiikan kehittelyyn sekä metadatan suunnitteluun ja datakäsittelyn suorituskykyoptimointiin. Lisäksi osallistut järjestelmien tukemiseen ja valvontaan. Tehtävässä on äärimmäisen tärkeää ymmärtää laajoja kokonaisuuksia ja tiiviissä tiimissä pääsetkin laajentamaan osaamistasi monipuolisesti. Tulet pääosin työskentelemään Windows-teknologioilla/kehitystyökaluilla ja tekemään tietokantaohjelmoinnin lisäksi myös jonkin verran ohjelmointia C# ja/tai C+±kielellä.

Pääset harvinaislaatuiseen työhön työskentelemään tehdasautomaation ohjelmistojen kanssa yrityksessä, joka tuottaa laajoja ja moderneja ratkaisuja suurille toimijoille. Tämä asettaa myös vaatimuksia, ja haemmekin tehtävään sinua, joka et pelkää ottaa vastuuta. Tiimi koostuu pienestä ja kokeneesta ryhmästä alansa ammattilaisia, joka tarjoaa sinulle täyden tuen kehityksellesi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on uransa alkupuolella oleva IT-alan insinööri (DI tai AMK), jolta löytyy aikaisempaa työkokemusta tietokantojen (esim. MS tai Oracle) parista. Työkokemuksesi olet saanut nykyisessä työpaikassasi tai teollisuudelle tehdyn akateemisen lopputyön kautta. Olet kenties jo tutustunut esim. proseduurien kirjoittamiseen, tietokantojen suorituskykyselvityksiin, tai datan käsittely-problematiikkaan OLTP tyyppisissä sovelluksissa ja palat halusta kehittää itseäsi pidemmälle. Tämän lisäksi kykenet hallitsemaan ja hahmottamaan suuria kokonaisuuksia ja otat mielelläsi vastuuta. Hae tätä paikkaa jos olet oppimiskykyinen ja sinulta löytyy halua kehittyä työssäsi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulututkinto (DI tai AMK)

  • Aiempaa kokemusta tietokantojen parista, jonkun relaatiokannan ominaisuudet ja sen proseduraalikieli tuttu (esim Microsoft SQL Server ja T-SQL)

  • Perustiedot Windows ohjelmoinnista (.NET Framework)

  • Omatoiminen ja rohkea asenne työskentelyyn

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös laajempi sovellusohjelmien kehitys-osaaminen C#- ja/tai C+±kielellä, mutta tämä ei ole vaatimuksena. Lisäksi kokemus automaation tai vaikkapa tuotannonohjauksen parissa sekä asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

  • Aloitus: Sopimuksen mukaan

  • Työmäärä: Kokoaika

  • Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

  • Paikka: Helsinki

  • Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tietokantaasiantuntija-helsinkiin/15011800.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Softsys on Saarioisen omistama yritys, joka tekee tietojärjestelmiä automaattivarastojen, keräilyn ja muun tuotantoautomaation järjestelmiin suurille valmistavan teollisuuden yrityksille Suomessa sekä kansainvälisesti. Pitkän historian omaava yritys on pienestä koostaan huolimatta vakaa ja monet luovatkin täällä pitkää uraa. Softsys tekee räätälöityjä ratkaisuja ja luo pitkäaikaisia asiakassuhteita suuriin tunnettuihin toimijoihin.