Tietoliikenneasiantuntija Fujitsulle

Oletko jo kerryttänyt kokemusta 1st tai 2nd line supportin tehtävistä ja haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi? Tässä tehtävässä vastaat Fujitsun asiantuntijatiimissä asiakkaiden tietoliikenneverkoista. Mikäli itsenäinen ja vastuullinen työnkuva sekä työskentely kansainvälisessä ympäristössä uusiempien verkkoteknologioiden parissa kuulostaa kiinnostavalta, jatka lukemista!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista tietoliikenneasiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fujitsulle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Työtehtävä

Vastaat Fujitsun asiakkaiden tietoliikenneverkkojen ylläpidosta ja tuesta. Tehtävät vaihtelevat päivittäin; tämän asiantuntijaroolin työtehtävät ovat laajojen ja mutkikkaiden ongelmien selvitystä sekä järjestelmiin tehtäviä muutoksia. Ymmärrät työtehtäviesi kriittisyyden ja sinulla on erinomainen paineensieto- ja päätöksentekokyky. Tulet työskentelemään noin 10-henkisessä asiantuntijatiimissä, jossa kukin vastaa omista asiakkuuksistaan.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Tietoliikenneverkkojen ylläpito
 • 2nd ja 3rd -line support -tason ongelmien ratkaiseminen
 • Tarvittavat järjestelmiin tehtävät muutokset

Tehtävä tarjoaa kehittymismahdollisuuden henkilölle, jolla on jo kokemusta 1st tai 2nd line supportin tehtävästä. Saat itsenäisen ja vastuullisen työn, osaavat työkaverit sekä jatkuvasti kehittyvän työympäristön. Lisäksi pääset työskentelemään markkinoiden uusimpien verkkoteknologioiden parissa kansainvälisessä organisaatiossa.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta ja ymmärrystä ICT-palveluprosesseista. Ymmärrät kokonaisuuksia ja nautit monimutkaisten ongelmien ratkomisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä ja tarkkaa työotetta. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Tämän lisäksi etsimällämme henkilöllä on käytännön osaamista ja kokemusta jostakin seuraavista teknologioista:

 • Cisco, Meraki
 • Check Point
 • Fortinet
 • HPE
 • A10
 • F5
 • Forcepoint
 • SD-WAN ja Cloud-verkkoratkaisut

Eduksi katsotaan kokemus yllämainittujen avainsanojen sertifikaateista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 08.02.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/tietoliikenneasiantuntija-fujitsulle/15021609.

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Fujitsu Finland on Suomen kolmanneksi suurin tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, jonka tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ICT-ratkaisuja ja -palveluja. Suomessa Fujitsulla työskentelee noin 2500 työntekijää.

Kansainvälisesti Fujitsu työllistää yli 155 000 palvelu- ja järjestelmäosaajaa 70 maassa. Vuonna 1935 perustetun kansainvälisen konsernin pääkonttori on Tokiossa. Fujitsu tavoittelee kaikessa toiminnassaan vastuullisuutta ja konsernin visio on ihmiskeskeinen älykäs yhteiskunta.