Tietoturva-asiantuntija Helsinkiin

Etsimme tulevaa tietoturva-asiantuntijaa asiakkaallemme Helsinkiin! Mikäli olet kiinnostunut tietoturvasta ja sinulla on halua päästä oppimaan lisää yhteiskunnallisesti merkittävässä ja vastuullisessa roolissa, tämä tehtävä tarjoaa siihen mahdollisuuden. Asiakkaamme tarjoaa kattavan perehdytyksen ja monipuoliset työtehtävät kehityksesi tueksi, hae siis jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista tietoturva-asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi).

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä vastaat asiakkaamme teknisestä tietoturvasta. Ylläpidät ja monitoroit asiakkaamme jo olemassa olevaa tietoturvaa. Alussa tehtäviin sisältyy palomuurien käyttöönottoa, palomuurisääntöjen toteuttamisen ja tietoliikenteen valvomista sekä tietoturvaan liittyvien toimintatapojen ja ohjeistuksen kehittämistä. Myöhemmässä vaiheessa tarkoituksenasi on kehittää laaja-alaisesti organisaation tietoturvaa: tässä monipuolisessa asiantuntijaroolissa on mahdollisuus kasvaa alan huippuosaajaksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

Tietoturvan ylläpito ja monitorointi

Palomuurien käyttöönotto ja valvonta

Tietoturvaan liittyvien toimintatapojen kehittäminen

Asiakasyrityksemme tavoitteena on kehittää sinusta tietoturva-alan asiantuntija. Yrityksen avoin, keskusteleva kulttuuri sekä kiitosta niittänyt perehdytysohjelma tukevat kehitystä asiantuntijarooliin. Voit suorittaa tietoturvasertifikaatteja ja tämän lisäksi organisaatio tarjoaa lounasedun sekä moninaisia harrastusmahdollisuuksia.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tekniseltä alalta jo hiukan työkokemusta, mielellään tietoturvan tai tietoliikenteen parista. Tämän lisäksi eduksi luetaan kiinnostus alaa kohtaan, joka näyttäytyy harrastaneisuuden tai koulussa käytyjen kurssien muodossa. Organisaation tietoturvasta vastaaminen vaatii vastuuntuntoista työotetta ja kokonaisuuksien ymmärtämistä. Tässä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä sekä oman osastosi että muiden osastojen kanssa, joten toivoimme hakijalta hyviä tiimityöskentelytaitoja.

Etsimällämme henkilöllä on:

Kokemusta ja kiinnostusta tietoturva-alaa kohtaan

Soveltuva koulutustausta (AMK/yliopisto)

Vastuuntuntoinen työote ja hyvät tiimityöskentelytaidot

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen, 37,5 h/viikko

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Pasila, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.8.2018

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi). Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Asiakkaamme on aktiivisesti uudistuva ja suorituskykyinen organisaatio. Työkulttuurin kulmakivenä ovat vahva osaaminen, avoin ilmapiiri ja vastuullinen esimiestyö. Yritys työllistää yli 350 osaajaa useissa eri asiantuntijarooleissa, mahdollisuudet kehittyä monelle eri polulle ovat suuret!

HAE TÄSTÄ: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tietoturvaasiantuntija-helsinkiin/15012523