Toimiva SSH connection manager Linuxille?

Onko suosituksia toimivasta ja luotettavasta ssh-yhteyksien hallintasovelluksesta Linuxille?

Kateellisena käytän työssäni Windows-läpppärissä nyt Solar Putty -nimistä manageria, joka on yksinkertaisuudessaan ja luotettavuudessaan mahtava päivittäinen työkalu usean eri Linux-palvelimen hallintaan.

Kokeiltu ja petytty: EasySSH, Ásbrú connection manager - molemmat toiminnallisesti päteviä mutta eivät toimi kovin luotettavasti käyttämälläni Fedora 36:lla.

Putty on ihan ok, mutta jotenkin kankea ja kärsii liiasta monipuolisuudesta omiin tarkoituksiini. Hakusessa sellainen manageri, johon voisi tallentaa yhteydet ja niiden käyttämät credentiaalit eikä sitten juuri muuta tarvitakaan.

Ei ehkä paras vastaus mutta muistelisin että ainakin Gnome-boxes ja virt-manager sisälsivät mahdollisuuden ottaa etäyhteyden SSH:lla. Ja varmaan mahdollisesti tallentaa myös näitä yhteyksiä. Ehkä jompi kumpi niistä voisi toimia käyttötarkoitukseesi?

OpenSSH:n sisäänrakennettu ominaisuus tähän voisi toimia, eli ~/.ssh/config -tiedosto. Sen voi luoda jos ei ole jo olemassa. Palvelimia voi lisätä tällä tyylillä:

Host servu1
  HostName servu1.example.com
  User käyttäjä
  Port 1234
  IdentityFile ~/.ssh/avain

Host servu2
  HostName servu2.example.com
  ...

Ja sitten niihin voi yhdistää komennoilla ssh servu1, ssh servu2 jne.
Tässä vähän enemmän infoa: