Tool Set Engineer

Oletko kiinnostunut ohjelmistokehityksestä? Haluatko työskennellä mielenkiintoisten projektien parissa osana suurta ja menestyksekästä yritystä? Haemme nyt Tool Set Engineeriä Helsinkiin! Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähteä hakemuksesi mahdollisimman pian ja nappaa paikka itsellesi!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Tool Set Engineeriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Työnkuva

Tässä tehtävässä tulet toimimaan erilaisten ohjelmiston tuotekehitykseen liittyvien projektien parissa. Työ koostuu käytännössä ohjelmiston tuotteiden määrittelystä ja testauksesta dokumentointiin ja koulutukseen sekä ongelmien ratkaisuun. Tuotekehitystyö tulee mahdollisesti suuntautumaan käyttöliittymien kehittämiseen HTML5 pohjaisilla ratkaisuilla. Kehitysprojektit kestävät muutamia kuukausia ja tulet työstämään useita projekteja samanaikaisesti. Näin työsi pysyy vaihtelevana ja mielenkiintoisena.

Haluatko päästä osaksi iso kansainvälistä yritystä ja työskentelemään monipuolisten projektien parissa? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden jopa myöhemmin työllistyä asiakasyritykseemme.

Etsimämme henkilö on

Olet etsimämme henkilö, mikäli koulutustaustasi on ohjelmistotekniikan alalta ja hallitset kielistä HTML5/Javascript ja C/C++. Lisäksi sinulta löytyy kokemusta HTML5 projektien teosta esimerkiksi aikaisempien työtehtävien tai oman harrastuneisuuden kautta. Sinulla on myös vahva suomen ja englannin kieli, minkä lisäksi olet järjestelmällinen ja omatoiminen. Omaat sujuvat kirjalliset viestintätaidot ja tartut ongelmiin itsenäisesti ja ratkaisuhakuisesti. Olet yhteistyökykyinen ja valmis matkustamaan työssäsi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Yliopisto tai AMK-tutkinto ohjelmistotekniikan alueelta
  • HTML5/Javascrip ja C/C++ kielten hallinta
  • Kokemusta HTML5 projekteista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Hyvät kirjalliset viestintätaidot
  • Omatoiminen ja järjestelmällinen suhtautuminen työhön

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 1.9.2015

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 30.8.2016

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.8.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tool-set-engineer/14959606

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi. http://www.academicwork.fi/ .

Infoa asiakkaasta

Asiakasyrityksemme on johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.