Tulevaisuuden full-stack -kehittäjä Assemblinille Helsinkiin!

Asiakasyrityksemme Assemblin Oy etsii nyt kokoaikaista tulevaisuuden full-stack -kehittäjää kehittäjää kasvavaan joukkoonsa. Onko sinulla aikaisempaa kokemusta Reactista ja/tai Reduxista sekä kiinnostusta työskennellä mielenkiintoisella toimialalla tuotekehityksen parissa? Mikäli vastasit kyllä, jatka lukemista - saatat olla etsimämme henkilö!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista tulevaisuuden full-stack -kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Assemblin Oy.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä tulet toimimaan Front-end kehittäjänä osana Assemblinin energiaryhmän ohjelmointitiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu uuden sovelluksen kehittämiseen osallistuminen käyttämällä moderneja teknologioita, kuten Reactia ja Reduxia. Mielenkiintosi mukaan pääset myös osallistumaan back-end kehitykseen sekä laajentamaan osaamistasi uusien teknologioiden parissa. Tiimissä käytettävät teknologiat ovat yllä mainittujen lisäksi esim. Go, AWS, SQL ja Linux.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oikeasti kehittää osaamistasi sekä päästä luomaan uutta modernien teknologioiden avulla merkittävän projektin parissa!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva koulutustausta sekä aikaisempaa kokemusta JavaScriptilla, Reactilla ja/tai Reduxilla kehittämisestä joko töiden tai harrastuneisuuden kautta. Tuot rohkeasti omat ideasi esille ja ennen kaikkea haluat päästä syventämään osaamistasi ohjelmistokehityksen parissa. Mahdollinen osaaminen back-end teknologioista sekä erityisesti kiinnostus uusien teknologioiden oppimista kohtaan nähdään eduksi tässä positiossa. Tehtävässä menestyäksesi puhut sujuvasti niin suomea, kuin englantiakin.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva koulutustausta
  • Aikaisempaa kokemusta JavaScriptistä, Reactista ja/tai Reduxista
  • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä rohkeutta tuoda omia ideoita esille
  • Ainainen halu oppia lisää!

Muistathan liittää mahdolliset työnäytteet (esim. Github) hakemukseesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tehtävää kotisivujemme kautta osoitteessa https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tulevaisuuden-fullstack-kehittaja-assemblinille-helsinkiin/15015215

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Assemblin Oy on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Yrityksen tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Assemblinin liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja heillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa.