Tulevaisuuden timantti (IT Developer) työskentelemään suuren mittakaavan finanssipalvelualan uudistusprojektiin Helsinkiin

Onko sinulla aiempaa kokemusta front- tai back-end kehityksen parista, esimerkiksi omien projektien kautta? Oletko innokas ja kehittymishaluinen tulevaisuuden Full Stack-kehittäjä tai intergraatio-arkkitehti, joka nauttii omien ideoiden jakamisesta sekä haluaa työskennellä osana tiimiä? Etsimme tulvaisuuden IT-alan tähteä työskentelemään suuren mittakaavan uudistusprojektin pariin kansainväliseen finanssipalvelualan yritykseen. Jos sinulla on aito intohimo oppia ja sinulla on jo nyt näyttöjä joko työelämästä tai omista projekteista – tämä voi olla sinun paikkasi! Helmi työpaikka ja – yhteisö odottaa IT-alan helmeä aloittamaan – oletko se sinä?

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista IT Developeria Helsinkiin.

Toimeksianto tulee olemaan henkilöstövuokrausta, mikä tarkoittaa, että työllistyt alkuun Academic Workin palkkalistoille, ja työskentelet konsulttina meidän asiakasyrityksessä. Työsuhteen aikana / sen jälkeen on kuitenkin mahdollista keskustella jatkosta suoraan asiakkaamme palkkalistoilla.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään suuren mittakaavan maksuliikenteen uudistusprojektin parissa. Työtehtäviisi kuuluvat suunnittelu, käytännön toteutus ja laadun varmistamiseen liittyvät tehtävät.

Projektin kehitystehtävissä tulet työskentelemään Javan ja web-teknologioiden parissa sekä hyödyntämään työssäsi myös Atlassianin tuotteita, kuten JIRAa ja Confluencea.
Projekti toteutetaan koko konsernin tasolla, joten toimenkuvassasi pääset olemaan myös aktiivisesti yhteydessä yrityksen omiin sidosryhmiin. Tässä tehtävässä tulet työskentelemään sekä kaupallisen että IT-puolen osaajista koostuvassa, noin 30 hengen tiimissä ja lisäksi pääset ottamaan myös itsenäistä vastuuta omasta tehtäväalueestasi.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä työskentelemään suuren ja merkittävän kehitysprojektin parissa kansainvälisessä työympäristössä tunnetussa finanssipalvelualan yrityksessä. Kehittymismahdollisuuksia löytyy siis todella paljon – oletko valmis vastaanottamaan haasteen?

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto joko kaupalliselta puolelta tai IT-alalta (AMK/yliopisto). Etsimme henkilöä, joka aidosti haluaa kehittyä alansa huipuksi osana asiantuntevaa tiimiä.

Miten tämä näkyy sinun CV:ssä ja osaamisessa?

  • Sinulla on aito kiinnostus ja into oppia uusia teknologioita – olet opintojesi lisäksi tehnyt omia projekteja ja koodaillut illat ja yöt pitkät.
  • Osaamistaso seuraavista teknologioista on vähintään hyvällä tasolla (Java,ja web-kehitys), mutta haluaisit vuoden tai parin päästä kirjoittaa ansioluetteloosi ”erinomainen” – ja tämän eteen olet valmis tekemään töitä.
  • Sattuisiko jokin seuraavista olemaan osaamisaluettasi?
    Integraatiot, arkkitehtuuri, REST, JSON, API, Atlassianin tuotteet (JIRA ja Confluence)? Jos ei, no hätä. Googlasitko tai mietitkö, miten lähtisit oppimaan niitä? Jos kyllä – sinulla on juuri oikea asenne. Jatka siis vielä lukemista.

Jos sinulla on näyttöjä työelämän puolelta esim. devauksesta, integraatioista tai full-stack kehityksestä niin sitäkin parempi. Tärkeintä on kuitenkin, mitä olet tähän asti tehnyt oppiaksesi muuta, kuin koulun pakolliset kurssit sekä mikä on tulevaisuuden visiosi – oletko muutaman vuoden päästä integraatio-arkkitehti, full-stack devaaja tai projektipäällikkö? Jos vastasit kyllä – lue vielä seuraava kappale, ja klikkaa siitä kohtaan ”hae työpaikkaa”.

Jotta pystyisit kehittymään ja kasvamaan yrityksessä, sinulla pitää myös olla halukkuutta ja kyvykkyyttä ottaa vastuuta. Olet vahvasti tiimipelaaja, joka kuitenkin hoitaa oman tonttinsa hämmästyttävän tehokkaasti. Sinulla on vahva hands-on asenne tekemiseen, ja tuot rohkeasti myös omia ajatuksiasi esiin. Kykenet hahmottamaan suuria kokonaisuuksia ja haluat kehittää oman osaamisesi lisäksi myös yritystä ja sen toimintatapoja. Edellytämme suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, sillä asiakasyrityksemme ollessa kansainvälinen konserni, tulet työskentelemään tehtävässä säännöllisesti myös englannin kielellä.

Voisiko tämä olla seuraava askel urallasi? Lähetä meille CV:si ja liitä myös kaikki relevantti tieto omista projekteista. Helmi työpaikka ja – yhteisö odottaa IT-alan helmeä aloittamaan – oletko se sinä?

Älä turhaan viivyttele hakemuksesi kanssa, sillä kuulemme sinusta mielellään heti.

Aloitus: Loka-marraskuu 2016

Työmäärä: Kokoaika, toimistotyöajat

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki, hyvien kulkuyhteyksien päässä

Palkka: Sopimuksen ja kokemuksen mukaan neuvoteltavissa

Julkaisupäivämäärä: 21.10.2016

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tulevaisuuden-timantti-it-developer-tyoskentelemaan-suuren-mittakaavan-finanssipalvelualan-uudistusprojektiin/14977766

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on suuri ja kansainvälinen finanssipalvelukonserni.

Hae paikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tulevaisuuden-timantti-it-developer-tyoskentelemaan-suuren-mittakaavan-finanssipalvelualan-uudistusprojektiin/14977766