Työpöytäsi

Tälläinen aihe kuuluu jokaiselle kunnon foorumille, eikös? 8) Idea lienee jokaiselle tuttu, eli tänne postataan kuvia omasta työpöydästä ja tarvittaessa ihan hyvä vastata jos toinen kysäisee että mistäs olet noin tyylikkään saanut koottua. Aloitan poistaamalla Macbookin työpöydän, tikru siis vielä käytössä. Pöytäkonetta ei enää löydy, joten pitää se uusin Ubuntu tähän asentaa rinnalle kun ehtii, vihdoinkin äänet toimii…
http://finfanfun.arkku.net/desk.png

No alkaapas Linux-foorumin screenshot-ketju vahvasti, varmaan Windows-työpöytä tulossa seuraavaksi :slight_smile: Noh, mikäpäs siinä. Itsekään en pääse Linux-työpöydän kuvalla oikein avaamaan kun harvemmin jaksan KDE:n oletusasetuksista poiketa, paitsi vaihtaen Kubuntun muokkaukset alkuperäisiin KDE-asetuksiin. Taustakuvana käytän yleensä jotain rauhallista luontokuvaa, jonka poimin tuolla khotnewstuff-palikalla.

No pistetäänpä sitten: Tälläinen herkkä, fiiliksiin sopiva. Jotenkin niin suloinen kuva. Kukaan muu ei taida pitää suloisena, kaikista se on pelottava ja niin edelleen. :smiley:

Nyt ei ole linuxit auki mutta laitan tähän mac os x tikrun kuvankaappaus.

Uusiksi… noin!

Sain tuossa eräs päivä idean ja hetken mielijohteesta asensin KDE:n. Täytyy sanoa, että kyllä on kehittyny vuosien aikana.

Tässä on XFCE työpöytä, joka todennäköisesti poistuu joku päivä.

EDIT: Jaa menin sitten poistamaan screenshotit. No otan joku päivä uusia. :slight_smile:


KDE 3.5.8 ja OpenSUSE 10.2 vielä toistaiseksi… 10.3 versioon tulee varmaan jossain vaiheessa päivitettyä…

SimplyMepis ja KDE 3.5.3 käytössä ja toimii ibm-läppärissä :wink:

http://cene.ath.cx/scr/scr-20071029-1700.png

Ikkunamanagerin hommia hoitaa Openbox.


Tuollainenhan nyt tuo on tällä hetkellä.

Näin tylsä työpöytä :slight_smile: Ei sitä taustakuvaa tule kuitenkaan katseltua niin ei ole jaksanut säätää.

Tuli tehtyä muutama muutos työpöydän rakenteeseen. Ulkoasu ei paljoa muuttunut, mutta käytettävyys kyllä. :slight_smile:

Openbox ja ohjelmat KDE:ltä, pirun nopea yhdistelmä.


Nyt on Macbookissa vihdoinkin Ubuntu. :slight_smile:

Asensin pclinuxos 2007 uudestaan kun otin vanha varakovo pois. Tässä uusi työpöytä.

http://www.skorppari.info/kuvaliite/tyopoytaupeatausta.png

Leopardin taustakuva tulee myöhemmin :wink:

Vähän swappaa…

No niin, tasan viikon ajan käytössä Leopardi 10.5.2. Työpöydällä ei ole enää laitettavaa aliaksia (=pikakuvakkeita) kun dock hoitaa nuo helposti. En tosi muista mikä olikaan toiminnon nimi.

Uusi kuukausi, uusi deski.

Kai tähän pitää itsekin osallistua. Eli tällainen on meikäläisen Thinkpad T40p -työpöytä. Kubuntu Gutsy ja suomenlapinkoira Tuisku.

Oonks mie ainut, jolla ei oo esim. taustakuvaa työpöydällä? Ikkunoita on levitetty monelle virtuaalityöpöydälle tarkoituksen mukaan ja varsinaista “työpöytää” näkyy mahdollisimman vähän. Ikkunoinnit hoitelee Fluxbox. :slight_smile: