UNIX-kirjoja Humble Bundlessa

Humble Bundlessa on myynnissä UNIX-aiheisia e-kirjoja melkoisen kilpailukykyiseen hintaan. Jos tykkää lukea niin siitä vaan. Toimii varmasti myös hyvänä lähdemateriaalina wikiin.

1 tykkäys

Näyttäisi olevan taas kirjoja Humble Bundlessa.

Ostin viime kerralla tämän paketin. En ole tarkemmin syventynyt lukemaan, mutta tuntuisi että monet näistä kirjoista ovat hakuteosmaisia ja itse preferoin jostain syystä sellaisia paperisena. Näin kun sen kirjoittaa auki, niin hölmöltähän tuo kuulostaa.

Tykkään kyllä itsekin lukea kaiken paperisena, jos vain mahdollista. Aiemmassa bundlessa oli kaikkia hauskoja juttuja kuten ne lex and yacc ja sed & awk -kirjat. Ainakin itseä kiinnostaa nuo antiikkiset UNIX-ohjelmat. :wink:

Tässä bundlessa ehkä nuo Pro Linux High Availability Clustering, Certified OpenStack Administrator Study Guide ja Ansible: From Beginner to Pro voisivat olla ihan mielenkiintoisia, tosin ei noista esittelyversioista paljoa selviä mitä ne sitten todellisuudessa sisältävät. Moniin ohjelmiin, kuten esimerkiksi Dockeriin ja nginxiin, löytyy netistä niin hyvät dokumentaatiot HTML-muodossa, ettei niihin välttämättä kirjaa tarvitse.