Uransa alkuvaiheessa oleva fronttikoodari Tampereelle

Oletko kehittymishaluinen urasi alkuvaiheessa oleva fronttipuolen ohjelmistokehittäjä? Me etsimme asiakkaallemme Sofia Digitalille sovellussuunnittelijaa tunnettujen tv-appien, kuten Katsomo, Ruutu ja Areena pariin. Mikäli sinua kiinnostaa työskentely alan johtavassa yrityksessä, kannattaa sinun jatkaa lukemista. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS
Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista sovellussuunnittelijaa Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Sofia Digital Oy.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään koodin parissa osana tiimiä, joka kehittää erilaisia TV-sovelluksia, kuten Katsomo, Ruutu tai Areena. Saat näköalapaikan alan johtavassa yrityksessä ja pääset luomaan tulevaisuuden TV-sovelluksia. Tehtävä voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen tilanteesi mukaan. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen yliopiston ja rautatieaseman välissä.

ODOTAMME SINULTA:

  • Soveltuvaa koulutustaustaa esim. ohjelmistokehitys (AMK tai Yliopisto)
  • JavaScript, HTML5 ja CSS kokemusta
  • Kiinnostusta alaa kohtaan ja jonkin verran soveltuvaa työkokemusta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Kiinnostusta kasvaa organisaation mukana

TYÖ TARJOAA SINULLE:

  • Mielenkiintoisen tehtävänkuvan digi-tv maailmassa
  • Viihtyisän työympäristön ja erinomaisen sijainnin Tampereen keskustassa
  • Hyvät kehittymismahdollisuudet kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä
  • Joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen (osa-aikaisuus myös mahdollista)

Kesto: 12kk, mahdollisuus rekrytoitua yritykseen

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 29.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02 @academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Sofia Digital on interaktiivisen television kärkiosaaja. Yritys on tuottanut erilaisia digi-tv palveluja jo vuodesta 2000 asiakkailleen niin Suomessa kuin ulkomailla. Yritys on ollut mukana tekemässä kaikille tuttuja Nelosen Ruutua ja MTV:n Katsomoa. Yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia ja innovatiivisia ratkaisuja, mikä näkyykin siinä, että Sofia Digital on saanut huomattavasti jalansijaa muun muassa Kaakkois-Aasian markkinoilla.

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/uran-alkuvaiheessa-oleva-fronttikoodari-tampereelle/15012372