Uusi palvelin

Hei kaikki! Linux.fi on nyt siirtynyt uudelle palvelimelle, jossa meillä on Heikin kanssa paremmat mahdollisuudet vaikuttaa toimintoihin. MediaWiki ja SMF on myös päivitetty tuoreimpiin versioihinsa. Mukavana havaintona SMF on nykyään BSD-lisenssin alainen, mikä sopiikin paremmin sivuston henkeen. Tähän taitaa olla edelleen todella kurjaa tehdä teemoja, eli saapa nähdä milloin saadaan etusivulinkki takaisin ;). Mutta tervetuloa taas. Toivottavasti löydettäisiin uutta intoa wikinkin kirjoittamiseen.

Enpäs tullut huomanneksi muutosta.
Kas kun yritin entiseen linkkiin niin… pöh.
tartti ihan googlelta kysästä onkon pytinki pystyssä ja
missähän osotteessa majailee.
Kuten tästä huomaat niin kyllä kuukkeli tietää.
Toivota onnea uudelle masiinalle.

Hiljaistahan näillä Suomen foorumeilla on ollut jo pitemmän aikaa.
Alkaa käytetyimmät distrot olla niin valmiin makuisia ettei tartte paljon
pätkimisiä taivastella. Itsekin kahlailen paljon fedoraforum.org sivulla.

Äsken näytti tulleen tarjolle päivitys kernelille, mutta kun on viikonvaihde,
niin eipä kmod-nvidia vielä löydy uudelle kernelille, joten antaapas kernel päivityksen odotella.

Kas kun yritin entiseen linkkiin niin.... pöh.
Hetkinen, vanhojen linkkien pitäisi kyllä toimia edelleen. Olemme kiinnostuneita kuulemaan, mikä ei mahdollisesti toimisi.

www.linux.fi ei toimi, siis toi www alias ei toimi ollenkaan, mitkään sivut ei löydy sillä. En sitten tiedä onko tarkoituskaan toimia?
Ja lisäksi http://linux.fi/foorumi/index.php?action=unread on muutamia kertoja antanut 404 errorin 30.4 jälkeen, viimeksi eilen illalla jonkin aikaa ei sivua löytynyt. En muista kellonaikaa tarkemmin, ehkä joskus 22 tietämillä… Pitää tarkkailla tarkemmin. :wink:

www:nkin pitäisi kyllä toimia. Luulisin, että operaattorillasi (tai sinulla, jos pyörität omaa DNS-palvelinta) on ollut vielä edelliset osoitteet DNS-palvelimen välimuistissa, ja se on aiheuttanut ongelmaa. Kunhan sinnekin päivittyy tuoretta tietoa niin homman pitäisi alkaa toimia.

No niin, askartelinpa fooruminkin teeman asianmukaiseksi.

Laitan tämän nyt tähän ketjuun koska epäilen, että tämä johtuu uudesta palvelimesta. En pysty siis muokkaamaan wikiä ollenkaan. Epäilin sen aluksi johtuvan VPN palvelimesta, jos se olisi vaikka mustalistattu, mutta en pysty muokkaamaan myöskään omalla IP-osoitteellani.

[code]Tietokantavirhe
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tietokantakyselyssä oli syntaksivirhe. Se saattaa johtua ohjelmointivirheestä. Viimeinen tietokantakysely:

(SQL-kysely piilotettu)

Se tehtiin funktiosta AbuseFilter::checkAllFilters. Tietokanta palautti virheen 1054: Unknown column ‘af_group’ in ‘where clause’ (localhost).[/code]

Hmm jaahas, siellä taitaa olla tuo yksi mediawikin laajennus (AbuseFilter) vähän rikki. Toimiiko nyt?

Testasin hiekkalaatikon muokkaamista ja nyt toimii.

Joku viikko takaperin yritin keskustelufoorumille, mutta moista ei lainkaan löytynyt. Tänään sama tilanne: olin linux.fi’n etusivulla ja klikkasin oikealta Keskustelualueella linkkiä, mutta ei löytynyt sivua (olisiko tullut Palvelinta ei löytynyt -ilmoitus, en ole varma). Palasin etusivulle ja klikkasin itseni Kahvihuoneeseen, sieltä Maakuthin esittelysivulle, josta pääsin tänne foorumiin.

Nyt voin sammuttaa selaimen välillä ja linux.fi’n etusivulla oleva Keskustelualueella linkki toimii kuten pitääkin.