UX- suunnittelija eCraftille!

Onko sinulla vähintään vuoden verran kokemusta web- tai mobiilisovelluksien käyttöliittymäsuunnittelusta? Oletko lisäksi kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisestä toimivien käyttöliittymien avulla? Etsimme nyt asiakkaallemme UX- suunnittelijaa Espooseen! Lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista UX-suunnittelijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan eCraftille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet luomaan ja suunnittelemaan asiakasspesifejä käyttöliittymiä B2B-puolen asiakkaille. Tulet esimerkiksi muokkaamaan raskaiden IT-järjestelmien päälle intuitiivisia ja helppokäyttöisiä käyttöliittymiä tehostamaan näin asiakkaiden liiketoimintaa. Projektit ovat monipuolisia ja tehtävät räätälöitävissä tehtävään valitun henkilön taustan mukaan. Jos sinulta löytyy useamman vuoden verran kokemusta, tulet myös toimimaan itsenäisesti asiakasrajapinnassa sekä tuomaan oman vahvan näkemyksesi eCraftin sisäiseen tuotekehitykseen.

Tämä on loistava mahdollisuus työskennellä yrityksessä, joka elää arvojensa mukaan päivittäin. eCraftilla uskotaan uusiin ideoihin ja työkavereiden kanssa viihdytään tiiviisti myös vapaa-ajalla urheilun ja lanittamisen parissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on vähintään vuoden verran kokemusta web- tai mobiilisovelluksien käyttöliittymäsuunnittelusta. Työkaluina olet käyttänyt esimerkiksi Invisionia, Adobe XD:tä tai Sketchiä. Käytettävyyden ja visuaalisuuden lisäksi ymmärrät perusteet teknisestä toteutuksesta ja osaat luoda erilaisiin tarpeisiin sopivia käyttöliittymiä. Lisäksi osaat vetää keskusteluja käytettävyyteen liittyen sekä yrityksen sisäisissä palavereissa että asiakkaiden kanssa ja luomaan prototyyppejä asiakkaille. Sinulta löytyy myös intohimoinen suhde työtäsi kohtaan ja pyrit kehittymään jatkuvasti.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Vähintään vuoden verran kokemusta web- tai mobiilisovelluksien käyttöliittymäsuunnittelusta
  • Ymmärrystä teknisestä toteutuksesta
  • Kyky johtaa käytettävyyteen liittyviä keskusteluita sidosryhmien kanssa
  • Kiinnostusta kehittää asiakkaiden liiketoimintaprosesseja
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme sopivien kandidaattien haastattelun niiden löydyttyä! Lisääthän hakemukseesi myös portfoliosi tai linkkejä työnäytteisiisi.

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/ux-suunnittelija-ecraftille/15008087

Aloitus: Elo-syyskuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 28.05.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
eCraft on suomalainen tietojärjestelmiä ketterästi toteuttava IT- ja konsultointitalo. Helpoitamme asiakkaidemme arkea etsimällä ja toteuttamalla heille sopivia liiketoimintajärjestelmiä ja -prosesseja. Toisin sanoen, We create less software. Toimistomme sijaitsevat Espoossa, Vaasassa, Tampereella sekä Malmössä ja meillä työskentelee 200 voitonjanoista ammattilaista, jotka ovat erikoistuneet ERP-, CRM- ja BI-liiketoimintaan, sovelluskehitykseen sekä infrapalveluihin. Luomme helppokäyttöisiä ja toimintaa tehostavia sovelluksia sekä järjestelmiä niin vanhojen järjestelmien päälle kuin niiden ympärille. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat muun muassa Niemi Palvelut, Vaasan, Valio ja Cargotec.