Välillä harmittaa sudoku, yle ja thl

ajattelinpa naputtaa tähän pari riviä kun tuli empatia foorimia kohtaan :slight_smile:

  1. hesarin sudoku. tietääköhän kukaan onko hesarin sudokut logiikalla ratkaistavia vai tekeekö se tyyppi niitä sinne heittämällä. siis logiikalla mielestäni ratkeaa sudoku jos voi päätellä mahdollisen mahdollisen kohdan tai ruudun täyttymisen. etc. … mutta olen ruvennut pahasti epäilemään että siellä on sudokuja jotka pitäisi ratkaista niin että jos on kaksi vaihtoehtoa niin pitäisi kokeilla niitä ilman pienintäkään päättelyä , vain raa-alla voimalla sitten katsella miten ruutu rupeaisi täyttymään jos kokeilisin näin.

Huutava vääryys, jos näin niin japanista varmasti löytyy parempia laatioita rivi ja kilpailu kykyiseen hintaan.

  1. Yle . Miksei kaikki ylen omistama data ole jaossa? siis ne missä oikeudet ylellä kuten uutiset ja omat tuotannot. miksi? liian kallista palkata vai muutama tyyppi digitoimaan vai onko kovalevyistä puute?

sikamaista, meidän verorahoilla tehty laitos ja muutoinkin valtion mestat tänä päivänä yhä enemmän “joutuu” luovuttamaan dataan ja ilmaiseksi.

  1. thl vai mikä se sairaala systeemi o. Miksei kaikki tilasto data ole jokaisen kansalaisen saatavilla. ja onko sitä edes ylipäätään tehty kovinkaan järkevästi. Tottakai kaikki, minunkin data pitäisi olla jaossa. siis olen mies, ikä, paino, etc… eli siis yksityisyys suoja tietysti.

olisi todella mielenkiintoita. eipä tässä sen kummenpaa.

1 tykkäys