Vanhasta läppäristä ääninauhuri

Mikähän olisi paras lähestymistapa kun tarve olisi ääninaurille jonka pitäisi nauhoittaa line-in liitännästä ääntä 24/7 jatkuvalla soitolla, koneella ei siis tehtäisi mitään muuta? Kaikkein paras ratkaisu olisi sellainen, että systeemiä voisi käyttää ilman näyttöä niin saisi jonkun näytöttömän läppärinraadon hyötykäyttöön.

riippuu monestakin seikasta, esim

  1. millainen on Linux -kokemuksesi taso
  2. millaisesta koneesta on kyse (kovotila, muisti, prosessori, saako erillisen näytön asennusta ja satunnaisia ylläpitotoimia varten kiinni jne.)
  3. millaisista määristä dataa (per päivä ja/tai kaiken kaikkiaan vaikka vuositasolla) on kyse
  4. oletko ajatellut saada tallenteet esim. verkkolevylle tai palvelimelle talteen verkon yli.

Komentoriviä kannattaa hyödyntää, jos järjestelmään käytetään ilman X-palvelinta. Tällöin säästetään sekä levytilaa että koneen resursseja. Jopa wav-tiedostot voi muuntaa lennossa pakatuksi mp3/ogg -formaattiin, jolloin tilansäästö olisi aivan valtava.
Yhä voisit kertoa tarkemmin projektistasi entistä yksityiskohtaistempien ohjeiden tarjoamiseksi.
Parin kannettavasi tehot ovat aika alakanttiin, mutta ilman X:ää nekin olisivat todennäköisesti hyviä vaihtoehtoja projektiisi.

[quote=“jarvan”]Joko näytötön HP 850MHz/512Mb tai Fujitsu 2,4GHz/512Mb
Vaihtoehtoisesti kokonaiset ThinkPad 600 300MHz/130Mb tai 600X 500MHz/192Mb[/quote]
itsellä 600X 300Mb muistilla, ilman X -palvelinta voi riittääkin, mutta USB 1.1:hden tiedonsiirtonopeus ei päätä huimaa, vaikka Linux sen huipun usein saavuttaakin.