Vastavalmistunut Design Engineer / Main User Kilpilahteen

Etsimme nyt asiakkaallemme useampaa vastavalmistunutta Design Engineeriä / Main Useria Porvoon Kilpilahteen. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi vastavalmistuneelle henkilölle, joka on opiskellut teknistä tai IT-alaa ja on kiinnostunut työskentelemään järjestelmien parissa. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviin ja pääset oppimaan ja kehittymään roolissasi jatkuvasti! Mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, lähetäthän hakemuksesi saman tien, sillä etenemme rekrytointiprosessissa hyvin vauhdikkaasti.

KUVAUS

Academic Work etsii useampaa Design Engineeriä / Main Useria asiakkaalleen Kilpilahteen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄ

Tässä tehtävässä tulet alkuun perehtymään asiakkaalla käytössä olevan järjestelmän toimintaan sekä asiakkaan projektien prosesseihin, jotta opit lisää asiakkaan liiketoiminnasta sekä siitä, kuinka käytettävä järjestelmä liittyy projektien läpivientiin. Alkuun opiskelet järjestelmän toimintaa syöttämällä tietoja järjestelmään – toimit suunnittelijoiden tukena esimerkiksi dokumentaatiossa. Kun perusasiat ovat sinulle tuttuja, siirryt pikkuhiljaa toimimaan järjestelmän pääkäyttäjänä sekä osallistumaan järjestelmäkoulutusten suunnitteluun ja toteutukseen sekä muiden toimintojen tukemiseen tarvittaessa.

Asiakasyrityksemme on kasvava kansainvälinen yritys, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia kehitys- ja etenemismahdollisuuksia. Tässä tehtävässä pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta ja pääset kasvamaan ja kehittymään tehtävissäsi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (tekninen/IT). Emme edellytä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vaan voit hyvin olla vastavalmistunut. Mikäli sinulla kuitenkin on aiempaa kokemusta esimerkiksi suunnittelutehtävistä tai ERP-järjestelmistä, tämä katsotaan eduksi. Olet näppärä järjestelmien kanssa ja sinulla on tarkka ja systemaattinen työskentelyote. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva koulutustausta, tekninen/IT
Kiinnostusta työskennellä järjestelmien parissa
Tarkka ja systemaattinen työskentelyote
Kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja oppia nopeasti
Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut nopealla aikataululla!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta tämän jälkeen

Paikka: Kilpilahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 31.8.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen teknologia-, suunnittelu- ja projektijohtopalveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Työpaikan toimitilat sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa (noin puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä).

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/vastavalmistunut-design-engineermain-user-kilpilahteen/15012505