Vastavalmistunut sovellusasiantuntija BI-ratkaisujen ylläpitotiimiin

Oletko luova ongelmanratkaisija? Kiinnostaako sinua BI-ratkaisut ja liiketoiminnan kehittäminen? Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva AMK-opiskelija kaupalliselta tai tekniseltä alalta? Mikäli tunnistit itsesi näistä kysymyksistä, tämä tehtävä on sinua varten! Tehtävässä pääset työstämään asiakkaan analyysi- ja raportointityökaluja osana AMS-tiimiä.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior sovellusasiantuntijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan eCraft Business Insight Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä tulet osallistumaan asiakkaan BI-työkalun sovellusylläpidon tukipalveluun. Tyypillisiä työtehtäviä ovat teknisen ympäristön määrittely ja ylläpito sekä pienkehitys ja asiakkaiden ongelmien ratkaisu. Toimit osana viiden hengen sovellusylläpidon AMS-tiimiä, joista 4 henkilöä työstää tällä hetkellä päätoimisesti tukipalvelua.

BI–työkaluna käytetään markkinoilla erittäin tunnettuja Qlikiä ja Microsoftin Power BI:tä. eCraft on Suomen ainoa Qlikin Expertise Partner ja yritys on palkittu QlikTech:in toimesta useita kertoja. Sinut tullaan kouluttamaan työkalujen toiminnallisuuksiin, mikäli ne eivät ole sinulle ennestään tuttuja. Liiketoiminnan suunnittelun, budjetoinnin ja konsolidoinnin ratkaisuna toimii Adaptive Insights, joka on maailman johtava pilvipohjainen CPM –ratkaisu. Data science ratkaisuissa hyödynnetään mm. Microsoftin Azure Machine Learning koneälyä.

Tehtävä sopii erinomaisesti vastavalmistuneelle ja tarjoaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan oman työsi sisältöön matalassa organisaatiossa. eCraft Business Insight kasvaa kovaa vauhtia ja tarjoaa erilaisia urapolkuja talon sisällä esimerkiksi System Adminin, palvelupäällikön tai BI-konsultin rooleihin. Yritys pitää huolta työntekijöistään esimerkiksi konsulttipäivien ja henkilöstörahaston avulla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tradenomi tai insinööri joko kaupalliselta tai tekniseltä alalta. Etsimämme henkilö on palvelualtis ja omaa hyvät ongelmanratkaisutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää ymmärrystä yritysten liiketoiminnasta, käyttäjänhallinnasta, palomuureista ja Windows-palvelinhallinnasta. Näitä taitoja olet voinut kehittää vapaa-ajallasi omien kiinnostusten pohjalta tai vaikkapa työharjoittelussa. Voit siis hakea tehtävään suoraan koulun penkiltä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • uunituore tekninen tai kaupallinen korkeakoulutus, esim. AMK
  • perusymmärrys liiketoiminnasta, käyttäjänhallinnasta (AD), palomuureista ja Windows-palvelinhallinnasta
  • omaa harrastuneisuutta tai aiempaa kokemusta työharjoittelusta
  • palvelualtis asenne ja hyvät ongelmanratkaisutaidot
  • sujuva kirjallinen ja suullinen suomi

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: elokuussa

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: vakituinen

Paikka: Espoon Leppävaara

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.06.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/vastavalmistunut-junior-sovellusasiantuntija-biratkaisuiden-yllapitotiimiin/15009252.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
eCraft Business Insight Oy on erikoistunut johdon ja liiketoiminnan raportoinnin konsultointipalveluihin. eCraft Business Insight kuuluu kotimaiseen eCraft–konserniin, jolla on kokonaisuudessaan lähes 200 asiantuntijaa. BI-liiketoimintayksikkö auttaa yrityksiä tekemään parempia päätöksiä saatavilla olevalla tiedolla mm. seuraavien palveluiden avulla: Business Intelligence / liikkeenjohdon konsultointi-, Sovellusten ylläpito- (AMS), koulutus- sekä ohjelmistojen käyttöönottopalvelut. eCraft Business Insight on nopeasti kasvava yritys, joka työllistää tällä hetkellä 53 omaa henkilöä. Viimeisten kolmen vuoden aikana yrityksen liikevaihto on kasvanut yli 25 % joka vuosi ja aloittamisesta (2012) lähtien he ovat kymmenkertaistaneet vaihdon.