Vastavalmistunut Unix-osaaja Samlinkille

Oletko vastavalmistunut tai loppuvaiheen opiskelija, jolta löytyy kokemusta ja kiinnostusta Linux-käyttöjärjestelmästä? Etsimme nyt Unix-osaajaa Espooseen Samlinkille. Jos haluat päästä kehittymään Unix-asiantuntijana ja oppimaan lisää omien mielenkiintojesi mukaan, voi tämä tehtävä sopia juuri sinulle. Lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Unix-osaajaa Espooseen!

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Samlinkillä.

Työtehtävä

Haemme Samlinkille Unix-osaajaa työskentelemään Unix-sovellusten parissa, (esimerkiksi verkkopankkien) joita loppukäyttäjät käyttävät. Tehtävä keskittyy Unix-sovellusten asentamiseen ja niiden käyttöönottoon. Tehtävässä pääset mm. tekemään testiasennuksia, luomaan ohjeistuksia, sekä antamaan näitä toimittajille. Pääset myös ylläpitämään tuotannossa olevaa ympäristöä.

​Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä mielenkiintoisella toimialalla. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia oman mielenkiinnon mukaan, esimerkiksi asiantuntijatehtäviin.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus (AMK tai yliopisto) ja halu kehittyä ja oppia lisää. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta Linux-käyttöjärjestelmästä, sekä koulun että harrastuneisuuden kautta. Olet innokas ja reipas oppimaan, etkä kaihda uusia haasteita. Sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi, sekä suullisesti että kirjallisesti. Pidät tiimityöskentelystä ja tulet hyvin toimeen muiden kanssa, mutta et myöskään vierasta itsenäisesti työskentelyä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK tai YO)
  • Kokemusta Linux/Unix-käyttöjärjestelmästä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Reipas asenne työntekoon
  • Hyvät tiimityöskentelytaidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä kuormanjakajista, tietoliikenteestä tai tietoturvasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Espoo, Leppävaara

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/vastavalmistunut-unixosaaja-samlinkille/15017576.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

​Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Asiakasyrityksemme Samlink on suomalainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, jonka ydinosaamista ovat mm. vähittäispankkijärjestelmät sekä analytiikan ja raportoinnin, mobiilipuolen ja rahoitushallinnon palvelut. Samlinkin toimistot sijaitsevat hyvien kulkuyhteysien päässä Espoossa ja Jyväskylässä.