Vuoden tyhmin kysymys: formatointi

Joo elikkäs nyt on sillälailla hassusti että hehhehh olen onnistunut asentamaan useamman ubuntun koneeseen päällekäin (älä kysy) ja kone on hivenen hitaalla ja nyt olisi formatointi paikallaan, elikkäs siis mistäs saisin tyhjennettyä koko toosan ja poistettua kerralla päällekkäiset linuxit ;D ?

Joo tiedän tiedän… :-\ :-\ :-\

jospa vaikka imuroit Gparted ja poltat cd:lle, käynnistä kone cd:ltä.
Ohjelmalla voit sitten tuhota kaikki ne osiot jotka kenkkuilee.

[quote=“Vituttaakuneiosaa, post:1, topic:1272”]Joo elikkäs nyt on sillälailla hassusti että hehhehh olen onnistunut asentamaan useamman ubuntun koneeseen päällekäin (älä kysy) ja kone on hivenen hitaalla ja nyt olisi formatointi paikallaan, elikkäs siis mistäs saisin tyhjennettyä koko toosan ja poistettua kerralla päällekkäiset linuxit ;D ?

Joo tiedän tiedän… :-\ :-\ :-[/quote]
Hitaus tuskin johtuu useammasta asennuksesta. Levytilaa kylläkin kuluu turhaan ellet nimenomaan halua useampaa ubuntua majailemaan levylle. Ei niistä käynnisty kuin yksi kerrallaan.
Live-cd (melkein jakelu kuin jakelu käy) levyn tyhjentämiseen. Tuo metusalemin mainitsema GParted on hyvä työkalu siihen.

Yksinkertaisimmin tuo käy Linux:in (Ubuntu mukaanlukien) uudelleenasennuksen yhteydessä. Kun riittävästi harjoittelee asennusta, oppii tuon asennusproseduurin vaikka silmät sidottuna.