Web-analyytikko DNA Oyj:lle Helsinkiin (Google Analytics)

Oletko palvelualtis analyytikko, joka viihtyy osana tiimiä? Etsimme web-analyytikkoa DNA:lle työskentelemään datan analysoinnin ja keräämisen parissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden oppia ja kehittyä urallaan. Työympäristö DNA:lla on joustava ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan aidosti. Jos haluat hypätä datan maailmaan, lue lisää ja hae jo tänään!

Kuvaus

​Academic Work etsii kokoaikaista web-analyytikkoa Helsinkiin!

​Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina DNA Oyj:lla.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä työskentelet web-analyytikkona datan poimimisen, analysoinnin sekä taulukoiden ja raporttien rakentamisen parissa. Työkaluina hyödynnät raporttien rakentamisen yhteydessä Tableauta sekä SQL-tietokantaa. Käytät tehtävässäsi päivittäin Google Analyticsia. Tässä positiossa pääset myös käyttämään Tableauta sekä Google Data Studiota. Olet osa asiantuntevaa tiimiä ja työskentelet päivittäin vuorovaikutuksessa sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Datan poimiminen ja analysointi
  • Raporttien ja taulukoiden rakentaminen

​DNA valittiin juuri yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista! DNA:lla työtä tehdään arvojen pohjalta, jotka näkyvät päivittäisessä arjessa muun muassa etätyömahdollisuuksina, vapaana tapana työskennellä ja isovanhempainlomana!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK/yliopisto, esim. matematiikka tai tietojenkäsittely). Sinulla on aikaisempaa kokemusta analytiikasta ja datan keräämisestä sekä Google Analyticsin käytöstä. Tämän lisäksi on hyvä, jos sinulla on kokemusta tägityksestä ja Google Tag Managerin käytöstä. Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot ja viihdyt osana tiimiä. Tämän lisäksi olet palveluhenkinen ja osaat työskennellä itsenäisesti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK/yliopisto, esim. matematiikka tai tietojenkäsittely).
  • Aikaisempaa kokemusta analytiikasta ja datan keräämisestä.
  • Kokemusta Google Analyticsin & Google Tag Managerin käytöstä
  • Olet palvelualtis ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • Hyvät vuorovaikutustaidot
  • Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta SQL:n ja Tableaun käytöstä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vuoden 2019 loppuun asti

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.1.2019

Miltä arki DNAlla näyttää? Katso videolta lisää:

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Dna Oyj on suomalainen pörssilistattu tietoliikennekonserni, joka tarjoaa laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä puhe-, data- ja tv-palveluita. Yritys palvelee sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Vuonna 2015 kuluttajaliiketoiminnan osuus liikevaihdosta oli 72 prosenttia ja yritysliiketoiminnan osuus oli 28 prosenttia.

Miksi DNA:lla viihdytään? DNA:n ammattilaisten keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Arvot nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät aidosti arjessa ja työkulttuurissamme. Mutkaton työ mahdollistaa työn tekemisen juuri siellä, missä itse sen haluat tehdä. Kun haluat tulla toimistolle, työpisteesi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Käpylässä sijaitsevassa monimuotoisessa DNA Talossa. Tarjoamme myös muita ison talon etuja, vaikkakin meille tärkeintä on kyetä tarjoamaan sinulle motivoivia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan.

Hae työpaikkaa!

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/webanalyytikko-dna-oyjlle-helsinkiin/15020969