Web Developer mielenkiintoisten projektien pariin Turkuun!

Etsitkö uusia haasteita web-kehityksen parissa? Oletko front-end-osaaja, joka haluaa olla mukana rakentamassa ja kehittämässä verkkopalveluita? OSG Agency etsii Web Developeria laajojen ja mielenkiintoisten asiakasprojektien pariin Turkuun. Tehtävä tarjoaa paljon mahdollisuuksia ja kannustavan työyhteisön. Mikäli kaipaat vaihtelevia työtehtäviä ja innovatiivista työyhteisöä, hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Web Developeria Turkuun!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan OSG Agency Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi](mailto: hel03@academicwork.fi).

TYÖTEHTÄVÄ
Tässä tehtävässä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin kehittämään web-sivustoja WordPressiä käyttäen. Työtehtävän laajuus määrittyy kokemuksesi mukaan. Sivustojen ylläpidon lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä työstämään projekteja yhdessä asiakkaiden kanssa ja työtehtäviisi voidaan front-end puolen lisäksi yhdistää back-end -puoli ja palvelinten hallinta. Tukenasi on osaava tiimi, joka on valmis opettamaan sinua back-end sekä tietokantapuolella, mikäli vain haluat oppia lisää!

Työnantajana OSG Agency on joustava ja tarjoaa työntekijöilleen kattavat työsuhde-edut. OSG Agency tarjoaa sinulle suuren ja mukavan työyhteisön, josta löytyy kehittymismahdollisuuksia ja tukea urakehitykseesi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulle on jo karttunut työkokemusta web-kehityksen parista, mutta tärkeintä on, että sinulla on kokemusta WordPress-sivustojen kehityksestä. HTML, CSS ja JavaScript ovat sinulle myös tuttuja. Koulutuksellasi ei ole väliä, vaan tärkeintä on tekniset taitosi sekä halu oppia lisää. Kehittäjänä olet nopea ja tarkka sekä olet innovatiivinen ongelmanratkaisija, joka ei pelkää tarttua tuumasta toimeen. Puhut sujuvaa suomea ja englantia.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Front-end puolen osaamista (HTML, CSS, ja JavaScript)
  • Kokemusta WordPress -sivustojen kehityksestä
  • Itsenäinen työote ja halu oppia lisää
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on tietokantaosaamista tai sujuvat PHP-taidot.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elokuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Itäinen Rantakatu 74, Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 2.7.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/web-developer-mielenkiintoisten-projektien-pariin-turkuun/15009919.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
OSG Agency Oy on vuonna 1993 perustettu datalähtöisyyteen luottava luova yritys. Luovan suunnittelun ja datan yhdistäminen luovat pohjan kaikelle tekemisellemme. Palveluidemme taustalla on tavoite tehdä asiakkaalle tulosta – mitattavasti.