Web Developer Suomen johtavalle sijoituspalveluyritykselle Helsingin keskustaan

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/web-developer-suomen-johtavalle-sijoituspalveluyritykselle-helsingin-keskustaan/14998503

Etsimme henkilöä kehittämään monipuolisesti asiakasyrityksemme sisäisiä ja ulkoisia web-järjestelmiä. Tehtävä sopii henkilölle, jolla on jo hyvät taidot JavaScriptin, CSS:n ja HTML:n käytöstä työn, koulun tai omien projektien myötä. Lisäksi hallitset perusteet PHP-kielestä. Pieni ja hyvin ammattitaitoinen IT-tiimi mahdollistaa tuen kasvullesi ja antaa paljon vastuuta sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen toimintaan.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Web Developeria asiakasyrityksellemme Helsingin keskustaan. Asiakkaamme toimii sijoituspalvelualalla ja heidän verkkosivustonsa on Suomen johtava listaamattomien arvopapereiden kaupankäyntipaikka. Yrityksen nimi kerrotaan haussa eteneville kandidaateille.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakkaallamme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset kehittämään asiakkaamme ulkoisia ja sisäisiä järjestelmiä osana kolmen hengen tiivistä IT-tiimiä. Tulet antamaan panoksesi erilaisiin kehitysprojekteihin ja tehtävänkuvaasi muokataan oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaisesti. Lähes kaikki yrityksen järjestelmät toimivat web-järjestelmien päällä, joten pääset kehittämään jo karttunutta osaamistasi monipuolisesti.

Asiakkaamme pienen koon vuoksi projektit etenevät ketterästi, joten tässä roolissa voit aidosti vaikuttaa näkemykselläsi. He tarjoavat hyvät työkalut, asiantuntijan tuen, sekä paljon vastuuta henkilölle, jolla on aito halu luoda uutta ja kehittää yrityksen toimintaa pidemmälle

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on jo kokemusta web-kehityksestä joko työn tai koulun tai omien projektien kautta. Olet joko jo kokeneempi full stack -osaaja, tai hyvät front-puolen taidot omaava tulevaisuuden ammattilainen, työnkuvaa voidaan muokata kykyjesi mukaan. Etsimällämme henkilöllä on jo hyvät perustaidot sekä näyttöä osaamisestaan front-end kehityksestä. Sinulla on myös jonkin verran kokemusta PHP:sta sekä tietokannoista. Etsimämme henkilö pystyy kommunikoimaan sekä englannin että suomen kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Hyvä osaaminen seuraavista: Javascript, HTML ja CSS
- Perusteet PHP-kielestä ja SQL-tietokannoista
- Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi sekä englanniksi
Eduksi katsotaan myös MVC-, Nginx/Apache- ja Redis-tuntemus sekä kokemus tai näkemys visuaaliseen puoleen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella yritykseen rekrytoitumisesta
Paikka: Helsinki, ydinkeskusta
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 21.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on Suomen johtava listaamattomien yritysten arvopaperien välittämiseen ja yritysten rahoitusjärjestelyihin erikoistunut sijoituspalveluyritys. He tuovat yhteen sijoittajat ja kasvavat yritykset verkossa ja ovat markkinajohtajia alallaan Suomessa. He kasvavat ja etsivät siksi henkilöä tukemaan heidän IT-tiiminsä ja koko yrityksen toiminnan kehitystä.