Web Editor, osa-aika, Helsinki

Oletko kiinnostunut markkinointiviestinnästä kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme osa-aikaista Web Editoria asiakkaallemme Helsinkiin. Mikäli sinulla on HTML ja CSS osaamista, voit olla etsimämme henkilö. Haethan paikkaa nopeasti, sillä aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii osa-aikaista Web Editoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Citat Finland Oy.

TYÖNKUVA

Työssäsi tulet toteuttamaan Citat Finlandin asiakkaan erilaisia markkinoinnillisia projekteja Web Editorin roolissa. Työssäsi tulet muotoilemaan valmista tekstisisältöä sekä kuvamateriaalia julkaisujärjestelmän avulla nettisivuille sopivaksi. Lisäksi hallinnoit julkaisuja. Teet aktiivisesti asiakasyhteistyötä, sillä pääsääntöisesti toimipisteesi tulee olemaan Citat Finlandin asiakkaan tiloissa. Pääset mukaan kiinnostaviin markkinointiprojekteihin osana kansainvälisen yrityksen markkinointitiimiä. Tehtävässäsi pääset toteuttamaan useita projekteja Citat Finlandin asiakkaalle kehittäen näin myös omaa osaamistasi!

Oletko kiinnostunut Web Editorin työstä? Tehtävä tarjoaa loistavan näköalapaikan markkinointiviestinnän alalle johtavassa Pohjoismaisessa yrityksessä!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijamme on jo aiemmin työn tai koulutuksen kautta tehnyt vastaavia tehtäviä. Sinulla on hyvät HTLM ja CSS taidot, ja osaat itsenäisesti muokata kuvia ja tekstiä julkaisujärjestelmän avulla. Olet avoin ja sosiaalisesti lahjakas henkilö, joka tulee erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Olet myös tehnyt aiemmin asiakastyötä. Suunnittelupalaverit pidetään tiistaisin, jolloin toivomme sinun pystyvän olemaan töissä. Muuten työajat ovat sovittavissa toimistoaikoina. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Aiempaa kokemusta tekstisisällön ja kuvien muokkaamisesta sekä julkaisusta
  • Hyvä HTML ja CSS osaaminen
  • Kokemusta julkaisujärjestelmistä
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, viimeistään 1.6.2015

Työmäärä: 2-3 pv / vk, pääsääntöisesti sinulla on mahdollisuus työskennellä aina tiistaisin

Kesto: 6 kuukautta, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.5.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/web-editor-osa-aika-helsinki/14956979

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Citat on yksi Pohjoismaiden johtavista mainos-, digi- ja tuotantotoimistoista. Meitä on yhteensä 150 markkinointiviestinnän ammattilaista viidessä maassa. Helsingissä merkittäviä brändejä palvelee noin 20 ammattilaista tunnettujen ja tunnustettujen kumppanien kanssa. Liikevaihtomme on 17 m€ ja meidät omistaa Nordic Morning Oyj.