Web-kehittäjä

Academic Work etsii kokoaikaista Web-kehittäjää asiakaspalvelutehtäviin asiakasyritykselleen Systems Gardenille Espooseen. Tämä on hieno tilaisuus opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle kehittyä alan huipuksi mm. Microsoftin sertifiointien ja koulutusten avulla!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Web-kehittäjää asiakaspalvelutehtäviin asiakasyritykselleen Systems Gardenille Espooseen!

Toimeksianto on osa suorarekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme kokoaikaiseen työsuhteeseen.

TYÖNKUVA

Työtehtäviisi kuuluu web-pohjaisten palveluiden toteutus, ylläpito ja testaus Microsoft-ympäristöissä. Suoritat ongelmanratkaisu- ja konfigurointitöitä, valmistat sivupohjia, toimit yhdessä asiakkaan kanssa ja osallistut töiden suunnitteluun. Työskentelet kannustavassa ympäristössä yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa mielekkäiden haasteiden parissa.

Oletko kiinnostunut tehtävästä? Tämä on hieno tilaisuus opintojaan viimeistelevälle tai vastavalmistuneelle kehittyä alan huipuksi.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta web-sivujen toteutuksesta esimerkiksi työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja pystyt hoitamaan monta asiaa samaan aikaan. Olet asiakaspalveluhenkinen ja hoidat asiat loppuun asti lannistumatta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kokemusta web-sivujen toteutuksesta
    *Alan koulutuksen tai harrastuksen/työkokemuksen kautta hankittua osaamista seuraavista: (X)HTML, CSS, XML/XSL, Javascript, JQuery, kuvankäsittelyohjelmat
  • Positiivinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työote
  • Asiakaspalveluhenkisyyttä

Katsomme eduksi Microsoft-arkkitehtuurin tuntemuksen, .NET ja C#/VB-osaamisen sekä erityisesti kokemuksen Microsoft SharePoint-ratkaisuista. Arvostamme myös kokemusta julkaisujärjestelmistä. Tehtävään tullaan antamaan kattava perehdytys. Tämä on erinomainen mahdollisuus kehittyä alan huipuksi mm. Microsoftin sertifiointien ja koulutusten avulla.

Aloitus: Heti, sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Rekrytointi

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 4.4.2014

Hae tehtävää: http://www.academicwork.fi/jobad/web-kehittaja/14945155

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Systems Garden on suomalainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan hallitsemaan tietoa paremmin. Yrityksen erityisosaamisalueisiin kuuluu sähköisen yhteistyön ja asioinnin sekä liikkuvan työn ohjauksen ratkaisut. Heidän toimisto sijaitsee Espoon Leppävaarassa.