WordPress-kehittäjä markkinointitoimistoon Helsinkiin

Moderni markkinointiviestinnän talo SEK hakee joukkoonsa kokoaikaista WordPress-kehittäjää. Oletko kartuttanut jo jonkin verran kokemusta WordPressistä ja nyt valmis tarttumaan uusiin haasteisiin? Onko sinulla on silmää visuaaliselle suunnittelulle tai oletko kiinnostunut mainosalasta? Jos innostuit, niin lue lisää toimenkuvasta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista WordPress-kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina SEK Oy:lla.

Työtehtävä

SEKillä pääset kehittämään taitojasi WordPress-osaajana hyvin erityyppisissä tehtävänannoissa. Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu olemassaolevien WordPress-sivustojen jatkokehitys ja uusien sivustojen luominen sekä sisäisiin että ulkoisiin projekteihin. Teet tiivistä yhteistyötä front-end käyttöliittymäsuunnittelijan kanssa, toteuttaen esimerkiksi mainossivustoja asiakkaille.

Työtehtäviin kuuluu:

  • Sisäisten ja ulkoisten WordPress-projektien toteuttaminen

  • Olemassaolevien sivustojen muokkaus

SEK tarjoaa kehittymismahdollisuuksia hakijan kiinnostuksen kohteiden mukaan myös muihin yrityksen osa-alueisiin. Yrityksessä on mahdollista työskennellä esimerkiksi copywriterina, videoeditoinnin tai visuaalisen suunnittelun parissa.

Etsimämme henkilö on

Ideaalihakijamme on omatoiminen työntekijä, joka on kiinnostunut kehittämään itseään eteenpäin ja työskentelee mielellään osana tiimiä. Etsimällämme henkilöllä on kokemusta WordPressin käytöstä ja hän pystyy editoinnin ja uusien sivujen luonnin lisäksi korjaamaan koodista löytyvät virheet ja parantamaan sivustojen toimintaa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Kokemusta WordPressistä

  • Tehtävään soveltuva koulutus TAI työkokemusta

  • Sujuva englannin kielitaito, suomi katsotaan eduksi

Eduksi katsotaan hakijan aito kiinnostus markkinointia ja mainosalaa kohtaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, rekrytoitumismahdollisuudella

Paikka: Helsinki, Salmisaari

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Linkki ilmoitukseen: https://jobs.academicwork.fi/annons/wordpresskehittaja-markkinointitoimistoon-helsinkiin/15022233

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa
SEK on Suomen johtava markkinointitoimisto. SEK pyrkii aina muokkaamaan kampanjansa asiakasyrityksen tarpeisiin, tarjoten muun muassa brändirakennusta ja analytiikkaa sekä video- ja digituotantoa. He ovat tehneet yhteistyötä monien suomalaisten huippuyritysten kanssa (esimerkiksi Makia, Paulig, Fazer ja Finnair). SEK panostaa markkinoinnissaan luovuuteen, rohkeuteen, suunnitelmallisuuteen ja yhteistyöhön